ÇEDES Değerler Kulübü Ailesi Yoksulların Yanında

“ Allah yolunda sevdiğiniz şeylerden harcamadıkça (infak etmedikçe)iyiliğe asla eremezsiniz. Ne harcarsanız. Allah onu hakkıyla bilir (Ali İmran 92)

ÇEDES Değerler Kulübü Ailesi okulumuzda fakir, fukara ve yoksulları koruyup gözetmek onlara yardım etmek ve merhamet duygularımızı harekete geçirmek maksadıyla okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Mehmet ALICI’nın önderliğinde İNFAK ODASI oluşturdu.

03.12.2023 91

Okulumuz ÇEDES Değerler Kulübü Koordinatörü Turgay KARAKAYA; Çoğu zaman evlerimizde kullanmadığımız ya da gereksiz fazladan gördüğümüz bazı şeyler olabiliyor. Bunları ihtiyacı olan birilerine versek, ama kime? Diye düşündüğümüz oluyor. Bizler ÇEDES Değerler Kulübü Ailesi olarak ihtiyacı olanlara ihtiyaç malzemelerini sizlerin vesilesiyle göndermek istiyoruz. Evinizde bulunan kıyafet, kuru ve sıvı gıda, Ayakkabı, battaniye, kırtasiye malzemeleri, kitap, oyuncak ev eşyaları ve buna benzer malzemeleri okulumuz infak odasına getirebilirsiniz. Bizler de bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Unutmayalım.” Veren el alan elden üstündür.” Allah şimdiden yardımlarınızı kabul etsin. Sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

03-12-202303-12-202303-12-202303-12-202303-12-202303-12-2023