Başın Sağolsun Türkiye’m

Hepimizin bildiği gibi vatan evlatlarımız hain saldırılar sonucu şehadet şerbetini içip şehit oldular. Vatanımızın her karış toprağını canları ve kanları pahasına koruyan aziz evlatlarımıza ne kadar dua etsek, ne kadar teşekkür etsek azdır. Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

13.01.2024 63

ÇEDES Değerler Kulübü Ailesi olarak organize ettiğimiz şehitlerimiz için okulumuzda öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte 1 Hatim ve 2252 Yasin-i Şerif okunmuştur. Duası yapılmıştır. Allah izzet-i dergâhında kabul eylesin.

Allah’ım! Gencecik bedenlerini vatanlarına siper eden, canlarını din-ü devlet, mülk-ü millet uğrunda feda eden, istiklal ve istikbalimiz uğrunda ruhunu sana armağan eden şehitlerimizin hüznü ile sana yalvarıyoruz. Ellerimizi boş çevirme Allah'ım. Vatan için, millet için, barış için, huzur için, din için, mukaddesat için, hürriyetimiz ve geleceğimiz için can veren bütün şehitlerimizi rahmetinle kucakla Allah'ım. Gelen acı haberlerle yürekleri dağlanan annelere, babalara, eşlere, evlatlara sabr-ı cemil ihsan eyle Allah'ım.

Yüce kitabında ‘şehitlere ölüler demeyin’ buyuruyorsun Allah'ım, şehitlerimizi peygamberlerle, salihlerle birlikte haşr-ü cem eyle. Şehitlerimizi Bedir ve Uhud şehitleriyle, Çanakkale, Malazgirt, Sakarya şehitleriyle birlikte cennette buluştur Allah’ım!

Peygamber Efendimiz, 'şehitlik makamı peygamberlikten sonraki en büyük makamdır' buyuruyor. Şehitlerimizi o yüce makamlara eriştir Allah'ım. Birliğimize, dirliğimize göz dikenlere, izzetimize, şerefimize kurşun sıkanlara fırsat verme Allah’ım.

ÇEDES DEĞERLER KULÜBÜ AİLESİ

13-01-202413-01-202413-01-202413-01-202413-01-202413-01-202413-01-202413-01-2024