'World of Snapwords' Çevrimiçi Toplantısı

İngilizce Öğretmeni Ayşe KARADUMAN'ın kurucu ortaklarından biri olduğu World of Snapwords adlı projenin ilk web semineri gerçekleştirildi ve öğretmenlerimiz birbiri ile tanışma imkânı buldu, proje detaylarının konuşulduğu toplantıda projeye yönelik iyi dileklerde bulunuldu.

22.03.2022 1488

Proje Adı: World of Snapwords

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe KARADUMAN'ın kurucu ortaklarından biri olduğu World of Snapwords adlı projede öğretmenimiz öncelikle öğrencilerin İngilizce öğrenmede kalıcılıklarını sağlamakta en çok zorlandıkları alan olan kelime öğrenme sürecini keyifli hale getirmek amaçlanıyor. Öğrenciler kelime ezberleme sürecini endişe verici olarak algıladığı için bu süreci daha keyifli hale getirmek gerektiğini düşünen öğretmenimiz, çizim ve renkleri kullanarak kelimelerin daha keyifli bir şekilde öğrenilir hale getirileceğini düşünüyor ve Snapword etkinlikleri ile öğrencilerimizde hem yaratıcılığı hem de görsel zekâyı geliştirmeyi hedefliyor.

22-03-2022