Arapça Yarışmalarında Ön Elemeyi Geçen Öğrencilerimiz Heyecanla İlerliyor!

11. Geleneksel Arapça yarışmalarında şarkı kategorisinde ön elemeyi geçen gruplardan biri olan, okulumuz 7/B sınıfı öğrencilerden Fatma Zehra Arap, Buğlem Naz Demir ve Belkız Ordu yeteneklerini sergilemek için bir sonraki aşamaya geçmeye hak kazandılar. Öğrencilerimiz seçtikleri şarkıyla sahneye çıkmaya hazırlanırken, grup içindeki birlik ve uyum büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Şimdi jüri karşısına çıkmaya hazırlanan öğrencilerimiz kendi yeteneklerini göstermek için sabırsızlanıyor. Okulumuzu başarıyla temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına hiç şüphemiz yok! Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

22.04.2024 40

11. Uluslararası Arapça yarışmalarında Arapça şiir kategorisinde okulumuz 7-D sınıfı öğrencisi Muhammed Doğan Gül ilde gerçekleştirilen ön elemeyi geçerek okulumuzu bölgede temsil etme hakkı kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, bölgede ve Türkiye finalinde başarılar dileriz.
Arapça öğretmenlerimiz Ayşe Cellek’e ve Merve Uzun’a çok teşekkür ediyoruz.

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024